Najnovšie recenzie zo sekcie Akustické gitary
Spokojnosť,pekný dizajn ,pekný zvuk.
- Dá sa na nej aj hrat
- Ak čakáte gitaru ako na obrázku budete sklamany
- Pôsobí ako hracka
Dodaná gitara pripomína tu ako na obrázkoch v obchode len veľmi zďaleka.
Netuším či sa jedná o nejaký iný model alebo čo keďže na gitare nieje nikde uvedené o aky model sa jedná.
- vynikajuca kvalita za cenu
nic
Veľmi krásny vyvážený zvuk super spracovanie výborný hmatník
Slušná kvalita, pekný zvuk.
- Perfektná gitara odporúčam
- kompaktná veľkosť
- prevedenie
- intonovaná od výroby
- zaoblený hmatník
- dosť tvrdé struny (12)
Pre mňa prvá gitara a maximálna spokojnosť, má v podstate všetky kvality, ktoré som u prvej gitary hľadal. Jediná drobnosť, ako začínajúceho hráča by moje prsty isto potešili jemnejšie struny, čo však isto nie je veľká prekážka. Zmena strún mi ale nepríde ako prvá vec, ktorú by som chcel s novou gitarou robiť.
Mala stare struny, v dosledku coho plechovy zvuk. Bolo ju tiez treba precistit to, co zvuku prospelo. Potrebujem este skotrolovst krk, lebo mam podozrenie, ze nie je dostatocne pritiahnuty. Inak ma gitara pekny dizajn, je prijemna na dotyk, me celkom silne ozvucenie a aj ked mala, dobre sa na nej hra.
Ľahká gitara s krásnym zvukom.
- Mam aj drahsiu gitaru toho typu, hra inac, ale neviem ci lepsie, kazdopadne za tie peniaze je to parada.
Gitara skutocne asi nemoze stat menej. Hra to dobre, pomerne basovo a nahlas, takze sa jeden nestrati v spolocnosti. Nevidim tam ziadnu chybu. Idealny nastroj pre niekoho, kto si chce hrat akordy pod spev.
- Prepracované vyhotovenie
- Kvalitné materiály
- Uspokojujúci zvuk pri tejto cenovej hladine
- Pribalené struny, ktoré ús nahodené na tejto gitare nie sú najvhodnejšie
- Trochu stredový zvuk - myslím, že výmena strún trochu pomôže
S gitarou som spokojný, v obchode mi poradili. Je to dobrá voľba pomer cena kvalita.
- Výborné spracovaný nástroj s úžasným zvukom.
- Na svojej gitare som nenašiel nič čo by som jej mohol vytknúť. Max spokojnost..
Nástroj Klema K100 JC je nástroj ktorý je radený do kategórie mini jumbo a preto je to zvuk ktorý tlačí viac na stredobasový tón. Osobne ma potešilo skutočne super ladenie, príjemný dohmat strún, krásny zvuk a aj slušné remeselné spracovanie, čo je v tejto cenovej kategórii bezkonkurenčne najlepšia voľba. Dizajn gitary je navrhnutý jednoducho a nieje zbytočne prezdobený, teda nie je na tam nič naviac, avšak svoj účel plní absolútne dokonale. Za mňa MEGASUPER!!!
Špecifikácia :
Klema polomasívna akustická gitara K100 JC
:: typ - Small Jumbo
:: farba - natural (céder)
:: predná doska - masívny céder
:: zadná doska - mahagón
:: sedlo - grafit
:: menzúra - 650 mm
:: počet pražcov - 20
:: ladiace mechaniky - pochrómované
Veľmi pekný zvuk aj dizajn. Spokojnosť
cenovo dostipny,kvalitny super
- kvalitná a pekná gitara za priateľskú cenu.
- Dobre sa drží
- Dobrý zvuk
- Cena kvalita vzhlad
Kedze som len amater co sa rozhodol po 40 rokoch si zahrat na gitaru moje hodnotenie je znacne subjektivne.
Kedze zijeme v case karanten dobra zabavka je doucenie sa akordov, potrenovanie pentatoniky atd.
Gitaru som po vybaleni len naladil a nic viac. Ladila v oktave, vyska strun prijemne nizka, hmatnik jemny s pocitom luxusu.
Kupil som ju, (je to semiakustik) preto, aby som svojou starou spanielou nerusil susedov v panelovom dome. Ma asi polovicnu silu zvuku oproti tej starej akustike, takze sa da v pohode cvicit bez vyrusovania. Zvuk ma aj bez pripojenia pekny, som spokojny, samozrejme necakajte hlboke basy. V snimacoch a ako ma zniet pripojena sa nevyznam bohuzial.
Mam pripravene nove struny lebo som cital ze tie dodane treba vymenit, no neponahlam sa nech sa stroj zabehne a prazce vylestia z dodanymi.
Gitaru Ibanez as53 rozhodne doporucujem, ja som si vybral modru, no vsetky su krasne, a moje obavy ze budem musiet nieco na novej gitare stelovat sa nepotvrdili.
Gitara hrá fajn zvuk všetko podľa očakávania akurát prišla poškriabana a na boku asi opravovana nejakým. Tmelom
Zobrazujem 121 - 140 zo 381 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...20 Ďalšie »