Najnovšie recenzie zo sekcie Akustické gitary
- Pekný prierazný zvuk, takto si predstavujem dreadnought
- dobre nastavený dohmat, ohnutie krku
- drží ladenie
- Dielenské spracovanie, hmatnik by mohol byť kusok hladší ale aj celkovo spoje atď..
- Menšia vôľa na ladiacich mechanikách
Gitara je fajn, v danej cenovej relácii myslím že perfektný zvuk, drží ladenie, prijemne sa nej hrá - splnila moje očakávania.
Sklamalo ma dielenské spracovanie! Na spojoch vidno miestami lepidlo alebo naopak špárku, krk je pomerne drsný, na prednej doske je na hrane buchnuté a následne prelakované(toto je len estetická vada a veľmi mi to nevadí ale je to tam). Je to základný model ale aj tak som čakal kúsok viac.
Porovnávam napr. s KLEMA K200 ta bola spracovaná o dosť lepšie a stala polovicu.
Celkovo odporúčam, zvuk a hrateľnosť je super.
Uvítal by som model s elektrikou, 45 mm a bez výrezu :D
Kupoval som to ako druhú "pracovnú" gitaru takže to spracovanie mi až tak nevadí ale má to veľké rezervy.
Základom je však zvuk a hrateľnosť a toto spĺňa dokonale.
- To puzdro v sete obsiahnuté, je ozaj exkluzívne, alebo ako je to presne uvedené. A absentuje aj set štyroch trsátok.
OK
- Za takú cenu primeraná kvalita a pekný nylonový zvuk
- Nastavovanie krku v tejto cenovej kategórii-super
- Kombinácia klasickej gitary a rádiusový užšší hmatník-super
- Steny aj luby mi pripadajú z velmi tenkého materialu.Zrejmý pomer cena -kvalita.Gitara na domáce brnkanie.
Pre lepšiu hrateĺnosť by boli potrebné dalsie náklady na úpravu pražcov hmatníka aj nultého a kobylkového.
(Nedá sa bez tejto úpravy dosiahnuť pri odporúcanej výske dohmatu dosianuť čistý tón-struny drnčia)
Este lepsi zvuk ako som ocakaval
- Skutočne krásny zvuk
- Pre začiatočníkov trochu tvrdé struny
Veľmi dobrý pober cena/kvalita
Pekná gtara, pre začiatočníka super komplet - ochranný návlek, popruh, ladička. Stačí rozcvičiť prsty a trénovať...
- výborný pomer kvality a ceny
Pomer cena/výkon = 100%
- dobrý zvuk
nič
OK.
Dobry zvuk!!!
- Dobré pre začiatočníkov a na tramp.
- 1, ýborné spracovanie.
- 2, super zvuk ako "na sucho" aj na elektriku.
- 3, drží ladenie, aj keď jej dám občas zabrať.
- 4, dobrá cena za polomasív
- 1, trochu krivé sedlo kobylky,
- 2, nektoré pražce trochu na bokoch "drali",
Mám tento typ gitary, s elektrikou Fishman.
Pôvodne som chcel nástroj od iného SK výrobcu. Tie neboli a poradili mi tento model. Nič lepšieho sa mi nemohlo stať, za tie peniaze. Mám ju tri roky a som spokojný.
Nástroj od Klemu doporučujem.
- kvalita za výhodnú cenu
Zobrazujem 101 - 120 zo 381 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...20 Ďalšie »