Najnovšie recenzie zo sekcie Akustické gitary
- Vo svojej triede vynikajúci zvuk i remeselné spracovanie.
- Kobylka gitary nie je ako v ponuke (viď. obrázok), no myslím, že na jej vlastnosti to nemá vplyv, ide len o estetické zladenie nástroja.
Som spokojný.
- Nízka cena a za ušetrene peniažky si môžete kupiť lepši obal a struny.Ma dosť pekny a prierazny zvuk takze sa nemusite hanbiť hrať s kamaratmi v dakej zacinajucej kapelke
- ten obal je hrozny gitaru musím doslova obliekať(viem ze to s kvalitov gitary nema nič ale strasne mi to vadilo tak som ho vyhodil) potom je tu ladiaca mechanika ja tam mam 10ky a tie ozubene koliecka sa mi uplne zodrali a musel som ju vymeniť
Je to docela dobra gitara pre zaciatocnika ale mna ako pokročilejsieho hráča trošku obmedzuje tým ze to nemá snimač a nedočiahnem na nišie pražce
- Velmi pekny zvuk. Prijemny dohmat.
- Povrchova uprava "Open-pore" je prijemna na dotyk, ale zachytava sa o nu oblecenie (vlakna).
Spokojnost.
- Super dizajn
- Škoda že nieje masív
Super gitara s pevným kufrom za super cenu. Krásne spracovanie. Zvuk porovnateľný s drahšími gitarami podobnej stavby tela a dreva. Ladí Na všetkých polohách.
- masív
Nižšia trieda kvalitných gitár z masívu od overenej a kvalitnej značky Cort.
- za málo penazí vela muziky
odporúčam :)
- zvuk (vyvazeny, hlasny, dobry sustain)
- hratelnost (uzsi hmatnik vhodny pre zaciatocnikov, padne fajn do ruk)
- dizajn (specialne hlava)
- verzia natural bez kila laku, hlavne na prednej doske, co teoreticky malilinko napomaha aj rezonancii zvuku
- ladenie a jeho vydrz na bezne ucely postacuje
- zvlada aj rytmicku hru akordami aj vybrnkavanie
- lahka
- kvalita spracovania a pouzite materialy zodpovedaju cene (potencionalne nachylnost na problemy typicke pre lacne gitary - opadavanie laku, odliepanie kobylky, krutenie krku, drncanie struny,..)
- ladenie v najvyssich polohach s prizmurenim oka
- oproti 20rocnej Stamar-ke taky "gumovejsi" potlacenejsi zvuk basovych strun, menej hlasitosti, "mäksi" zvuk, co je vsak kompenzovane vyssie uvedenym lepsim suzvukom, odozvou na pohyb prsta, avsak so stale dobrou hlasitostou v porovnani s drvivou vacsinou konkurencie
- ono v tejto cene tazko hladat nejake velke negativa, kedze za vyse 80e je hodna uz aj ako dekoracia na chatu ci obyvacky, a ked ju v alkoholickom ošiali nahodou rozšalujete, mesiac nebudete fajcit a mate zase novu..akurat pri tej sume (pytajuc sa ako je za nu mozne vobec taketo nieco dat dokopy a doviezt cez pol sveta) myslite aj na pracovne podmienky tych, co ju pre vas vyrabali
pri gitare za necelych 90e sa nedaju ocakavat kvalitne materialy a spracovanie, co je aj najvacsou slabinou tejto gitary navrhnutej slovenskym gitararom Klemom pre nemenovany velkoobchod a vyrabanej v Cine...a tak sa vam moze stat, ze sa vam po case zacne odliepat kobylka, opadavat lak z lubov, vzor rozety a pod. co vsak su vacsinou veci, ktore su bud opravitelne alebo nemaju priamy vplyv na pouzivanie/zvuk nastroja... avsak to co je pri kazdom nastroji najpodstatnejsie je zvuk...a lepsi som v tejto kategorii uplne najlacnejsich gitar nepocul...iba 20rocna vyhrata a polkou sveta scestovana Stamar-ka je viac nez vyrovnanym superom :-)... ak chcete gitaru "za 100vku" tak odporucam bud toto alebo konkurencny (tiez slovensky vyrabany v Cine) Marris (predtym Stamar) od Marinova co robi aj Dowiny..vsetky tie lacne gitary "velkych znaciek" su sice na pohlad fajn spracovane, pekné, ale okrem toho, ze aj cenovo drahsie (plati sa aj za znacku) su zial vacsinou aj hluche ako peň.. takze dievcata pri ohni najskor zaspia alebo sa vytratia do tmy s nehrajucou konkurenciou prv ako ich stihnete ohurit prip. ich z tupeho drncania strun pri mlateni akordov rozbolia makovice...z hladiska celkoveho pomeru cena/vykon by som dal 5 hviezd, ale pol hviezdicku predsa len strhnem za celkovu kvalitu spracovania a pouzitych materialov a z toho vyplyvajucu vacsiu nachylnost na pripadné "poruchy"..odporucam struny Martin phosphor-bronze hrubky 11 prip. 12
- šikovna gitara
- Velmi rychlo sa rozladuje
Som nespokojný na tovar,nie na obchod
- Kvalitny nastroj, krasny zvuk. Nechcela som dat vela penazi a v tejto cenovej kategorii je to asi to naj. Citala som pred kupou recenzie na zahranicnych weboch, youtube... vsade ho chvalili. Po vyskusani musim povedat, ze neklamali. :) Pocitovo by som ho.zaradila do vyssej kategorie.
Keby som sa mala.rozhodnut este raz, kupila.by som ho znovu :)
Je to darček pod stromček ktorému sa dcera veimi potešila.
Takamine GD30-12
Pridané: 23. decembra 2015
(naposledy upravené 23. decembra 2015)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- Krásný zvuk, dobrá cena, výborné sa na nej hra a je veľmi pekná
Zatiaľ maximálna spokojnosť
Ma to dobry zvuk
- Velmi dobry set pre zaciatocnikov
- Skvely zvuk
- Sikovna ladicka
- Cenovo velmi vyhodne
- Tvrdsie struny pre zaciatocnikov
- Gitarovy pas nevyuzije hocikto
Tento set som zvolil kvoli vybornym hodnoteniam k danej gitare, cenovo velmi vyhodny set, pre zaciatocnikov dostacujuca kvalita, celkovo som spokojny
- slušne hraje
- jednoduché a pekné prevedenie
- pre začiatok vhodná
- milujem jej čierne prevedenie a tú vôňu :)
- cena/kvalita
- trošku sa rozlaďovala struna E2, ale stačilo jemne dotiahnuť ladenie
- jemné vady laku
Ako totálnemu amatérovi mi vyhovuje, nemá nejaké extrémne vady, len drobnosti ktoré na menej podrobný pohľad nevidno a nevycvičené ucho až tak nepočuje, až na to počuteľné podladenie o pol tónu :D Pre začiatočníka sa, myslím, hodí...:)
- Dowinu a záujemcov o tieto nástroje
- Nie je na silovú hru ale vyvážený prstoklad
Dnes som mal možnosť vyskúšať tento nástroj. Skvelý zvuk, príjemný dohmat, kvalitné pražce, rebrovanie . Elektroakustika,Fishman. Hrateľný na folk, klasiku,alternatívu. Melodická gitarka za rozumnú cenu. Odporúčam všetkým pokročilým ale i začiatočníkom.
z dôvodu výučby dieťaťa na hudobný nástroj, začal ho len využívať, zatiaľ je spokojné
- výborý zvuk v danej cenovej relácii
- remeselné spracovanie nižšej kvality, úzky krk nevhodný pre začiatočníkov
nástroj zodpovedá cene
- Veľmi pekná gitara
- Asi nič. Maličké nedostatky by sa našli, ale nestoja za reč.
Mám gitaru Takamine G320S a pre brata som chcel niečo v tom zmysle, za málo peňazí, veľa muziky a môžem povedať, že Jasmine JD-37 NAT splnila očakávenie.
- Idealny nastroj pre zaciatocnika aj pokrocileho. Pekny zvuk. Gitarka prisla uz s nastavenym krkom. Akurat som ju doladil.
Nastroj splnil svoj ucel. Osoba, ktora bola gitarou obdarovana, ju v ten vecer na cca 4 hodiny nepustila z ruk. Gitara drzi ladenie, struny "nedrncia". Kvalitne spracovanie, tvrdost strun akurat. Odporucam.
- masívna predná doska, zvuk, hrateľnosť, vynikajúci pomer cena/výkon
- drobné chybičky krásy (zrnko prachu v laku,...) voľným okom neviditeľné
vzhľadom na cenu, veľmi slušná gitarka s pekným zvukom a dobre sadla do ruky
Zobrazujem 261 - 280 zo 381 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...20 Ďalšie »