Najnovšie recenzie zo sekcie Akustické gitary
- Skvelý výrobok za rozumnú cenu a navyše slovenský výrobca.
Gitara vyzerá naživo krásne. Hrá sa na nej fajn. Zvukovo by mohla byť lepšia. (bez elektriky)
- Najlepsa Martin gitara.
- tovar je krásny, čistý, nepoškodený
- nastavený
- odporúčané náhradné príslušenstvo
- chýba brnkátko
tovar je krásny, čistý, nepoškodený
nastavený
odporúčané náhradné príslušenstvo
dôvod-vymeniť manželovu starú gitaru a vianoce boli na to ako stvorené
používa sa mu veľmi dobre, je spokojný so zvukom, výzorom, farbou, uchopením
- Na oko vyzera super.
- Neviem ci som narocna, ale pre mna ma tato gitara hrozny plechovy zvuk. Vratila som ju. Co som cakala tie prachy?
Neodporucam
- Vyborny zvuk , nerozladuje sa
- Vysoky zdvid srun na 12 prazci
Vyborna gitara za tu cenu
Zatiaľ spokojnosť, čas ukáže..
- zabudovaná ladička
- pekná farebná kombinácia
Kúpená ako prvá gitara pre naučenie sa syna hrať na gitaru. Snáď bude v pohode... však je to predsa Fender :-)
- Vyborný prierazný zvuk
- Ladenie trochu zadrhava a potom naraz skočí to je hlavná nevýhoda ale doladiť sa dá a to je dôležité
V konečnom dôsledku som s gitarkou veľmi spokojný.
Používam ju akusticky na odprevádzanie pri svadbách a pri tomto štýle ma obrovské výhody
- kvalita za primeranú cenu
gitary Fender sú TOP
- uvedene nizsie
- uvedene nizsie
este doplnenie k mojej predchadzajucej recenzii...po kupe si vymente to lacne plastove sedlo (aj orech) za zvonivejsi material typu tusq / bone..nebudete banovat..bude to hrat este o triedu fajnovejsie :-)
- Gitara prišla zoradená, stačilo naladiť, zvuk krásne konkrétny, matná čierna neruší, kvalita spracovania OK, na prvý ani druhý pohľad som nenašiel nezlícované spoje atp.
- nakoľko je to "entry level" model od danej značky, očakával by som mäkšie struny, ale to sa dá zvládnuť
- v 2 mechanikách menšia vôľa pri zmene smeru otáčania - je cítiť zreteľné preklopenie ozubenia
zvuk jasný, hlasný, príjemné basy, neurevané výšky, hmatník sa mi drží dobre /pre porovnanie - akustická 3/4 klasika mi je malá/, ladenie drží v pohode, kvalita spracovania veľmi dobrá
- Pomer cena/kvalita
- Dizajn
- Príjemný zvuk
- Kvalitne struny
- Stojan v cene (kúpené v hudobnynastroj.sk)
- Nevhodne pre skúsených gitaristov
Gitaru odporúčam každému začínajúcemu mierne pokročilému a rekreacnemu hráčovi. Úžasný zvuk, v cenovej kategórii top...
- kvalitná gitara za dobrú cenu
gitara má pekný zvuk a už k nej netreba zháňať žiadne príslušenstvo
- Objednal som ju pre synovca. V danej cenovej kategorii (jemne nad 100e) je to dobry pomer cena kvalita. Myslim tym (a viem to aj posudit) tovarenske spracovanie, tolerancia ladenia, zvuk. Poradil mi ju (a musim snim suhlasit) predajca v 24music.sk
Idealna western gitara pre zaciatocnikov. Za malo bubakov dobra kvalita.
- za tú cenu skvelý nástroj, ľahký, dobrý prierazný zvuk, na cvičenie ale aj na koncert dobré.
odporúčam ako gitaru na cvičenie , na voľné chvíle . hrá sa mi na nej výborne ved je to predsa Fender!
- dobre tovarenske spracovanie a nastavenie, slušný dohmat, pekný zvuk
v tejto cenovej kategorii velmi slušný produkt
- skvelý pomer cena/kvalita
- krásny zvuk po zapojení do reproduktorov/akustického komba
- zabudovaná chromatická ladička
- ladenie celkom drží
- vizuálne celkom pekný kúsok
- zvuk bez reproduktorov je trochu tichý a nevýrazný
- telo gitary "na omak" pôsobí dosť lacno, skoro až plastovo
- ladiace kolíky sa hýbu trochu zťažka
Ja som s nákupom veľmi spokojný. Negatíva gitary sú síce tam, ale čo, za takú cenu sú to zanedbateľné detaily, s ktorými som rátal už pred kúpou a napriek tomu by som gitaru bez váhania kúpil ešte raz.
Trochu zamrzel zvuk bez elektroniky, zdá sa mi síce pekný, ale príliš slabý (cutaway model spolu s faktom, že ide o laminát asi berú svoju daň). No v každom prípade na táboráky či do parku by mal v pohode stačiť.
Gitara sa zaleskne a ožije až keď sa napojí na PA/akustické kombo, ja som teda nebol na žiadnu elektroakustiku zvyknutý, ale ten zvuk je úplne radosť počúvať, veľmi sexy. Neodporúčam používať kombo na obyčajnú elektrickú gitaru, tam to neznie až tak dobre. Buď treba zainvestovať do akustického komba, alebo PA systému, alebo v najhoršom použiť nejaké kvalitné repreáky z hi-fi veže alebo čo, dokonca aj na blbých 2.1 PC reproduktoroch to znie lepšie ako na kombe pre elektriku.
V balení sa nachádza L-kový kábel, návod na používanie ladičky, batéria (je už vsadená v gitare), a už nič, fajka zhasla. Čakal som aspoň pás alebo lacný textilný obal, ale tak kašlať, nie kvôli tomu som to kupoval.
Dobrý výrobok za peknú cenu
- Zvuk
- Stabilné Ladenie(zatiaľ)
- použité drevo nie je najhoršie
- výzor
- Podľa popisu nie je jasné či je to z dreva alebo z preglejky aj keď podľa ceny sa to dá odhadnúť
Celkom som spokojný, za tie peniaze westernku zohnať a takej primeranej kvality je skoro nemožné. Pre začínajúcich Hedrixou a Johnny Cash ov super voľba :)
Zobrazujem 241 - 260 zo 381 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...20 Ďalšie »