Najnovšie recenzie zo sekcie Akustické gitary
veľmi pekný zvuk, pohodlné držanie
- Top model v rámci financií
- Kvalita prevedenia
- Zvuk Gretsch
- Fungujúce Bigsby
Mám doma streamliner hollow body a tak to chcelo upgrade so semi-hollow center-blokom. Je o poznanie ťažšia ale kvalita prevedenia je diametrálne iná. Navzdory podobnosti hmatníka sa na tomto hrá omnoho príjemnejšie a ľahšie. Gitara prišla nastavená, to sa mi stalo prvý krát zatiaľ, len naladiť a hrať. Dizajn, tlačítka, hrany na pražcoch úplne všetko perfektne spracované a dokonale sedí. Zvuk oproti celolubu je výrazne iný. Treba rátať že až tu sú snímače s Gretsch twangy zvukom. Som milo ohromený z kvality výroby a celkovo z pocitu hrania. Bigsby tu drží ladenie avšak trebalo premazať struny na kobylke a nut. Vrelo odporúčam pre každého, kto objavil jedinečný Gretsch tón. Ak váhate medzi streamliner a elektromatic tak toto je určite jasná voľba bez preháňania.
- Gitara po vizualnej stranke vyzerá veľmi pekne
- Kupovali sme ju pre syna, ktory sa začina učiť hrať na gitare a tomuto učelu uplne postacuje.
- Pre zaciatočnikov mozem len odporúčať
- Ku gitare bol aj obal.
- Po rokoch hrania na 6tich stranách perfektný zážitok z hry na 12 strunovej gitare
- kvalita spracovania
- úžasný "vintage" zvuk
- presná intonácia
- mechanika drží ladenie
- nádherný "ivory binding" okolo vrchnej dosky ako čerešnička na torte
- inlay na hmatníku a logo na hlave sú len namaľované, ale za 150 EUR je to úplne jedno
Hľadal som lacnú a kvalitnú parlor gitaru, veru že som aj našiel. Keďže left handed verzií gitár je na trhu ako šafránu, rozhodol som sa pre model RPS-7 LH.
Musím povedať, že kvalita a spracovanie je na vysokej úrovni. Po 24 rokoch aktívneho hrania sa mi ešte nestalo, že by gitara došla "pripravená rovno na hranie", dokonca s čerstvými strunami! Vlastním aj gitary v oveľa vyššej cenovej relácii, avšak pri tomto konkrétnom modeli som zostal v nemom úžase. Možno som mal šťastie na quality control, tak či onak, klobúk dole pred finálnym prevedením!
Dnešná doba svojou kvalitou vyhotovenia praje cenovo dostupným nástrojom a tým dáva možnosť venovať sa hudbe širokej mase ľudí, bez hnusného pocitu absolútnej demotivácie zo zlého lacného nástroja. Som rád, že som toho súčasťou.
Gitaru odporúčam ako začiatočníkom (kiež by sa v dobe keď som začínal vyrábali takéto čínske nástroje), tak aj pokročilým a profi hráčom, ktorí hľadajú kompaktnú a cenovo dostupnú gitaru pre instantné muzicírovanie, kdekoľvek sa práve nachádzajú.
Aby som nezabudol, veľká pochvala aj pre tím MUZIKER, gitara bola zabalená ako sa patrí a pribalená zľava na ďaľší nákup vždy poteší.
- super tovar za super cenu
špica
- Slušný zvuk na tak malú gitaru
- Slušný zvuk
spokojny s produktom je podla mojich predstav
- Prekrásny zvuk
- Celý set v balení za výbornú cenu
- Značka Ibanez ❤️
som spokojná
- Malá skladná gitarka,zabudovaná ladička.
- Žiadna.
Kvalitná malá gitara s výborným zvukom.
Kvalita a cena sú pekný.
Veľmi sympatická na pohľad, sedí v ruke. Zatiaľ spokojný.
Táto gitara ma veľmi pekný zvuk. Basy a výšky sú vyladené, žiadna rezonancia alebo plechový zvuk. Elektronika je tiež na dobrej úrovni, mám ju vyskúšanu aj na pódiu a bol som prekvapený jej zvukom. Mám ju doma a som veľmi spokojný
kvalitný produkt v pomere s cenou
- Spokojna som.
- Krasna
Zobrazujem 21 - 40 zo 381 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...20 Ďalšie »