Najnovšie recenzie zo sekcie Akustické gitary
- kvalitna znacka
- lacna - zla
myslel som si ze aj ked ta gitara stoji par eur a je jedna z najlacnejsich, bude dobra pretoze je to epiphone. mylil som sa. ak chcete lacnu gitaru radsej si vezmite nejaku SX alebo sokolvek najdete v ponuke. tuto vazne nedoporucujem.
tato konkretne co mam ja na vyssich prazcoch uz vobec neznie iba drnci.
- Pevný a vyvážený zvuk.
- Výborně ladí po celé délce.
- Kvalitní struny.
- Špatně namořená zadní část - dva světlejší fleky jako by při moření bylo sáhnuto prstem.
- Na spodním přechodu mezi výřezem a krkem nepříjemný přechod - nedobře zabroušeno.
- Na nultém pražci horním E nutno zaoblit hrany, ale to je spíše můj problém.
GAC 222 mám 15 měsíců. Na první uchopení mě výborně padla do ruky,
Poměr zvuk s cenou je rovněž výborný - což je nejpodstatnější.
Pokud by na mém kusu nebylo pár kosmetických nedostatků, s radostí bych dal 90%.
Doporučuji.
- Kvalita za dobrú cenu
- Nemám nič
Tento nástroj je vhodný aj pre pokročilých muzikantov
Yamaha F310P
Pridané: 19. apríla 2013
(naposledy upravené 19. apríla 2013)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- Milo ma prekvalili náhradné struny
- Niekde chybičky krásy
Gitara je moja prvá a asi aj posledná.
Je skvelá. Dúfam, že si ju kúpia aj ostatní.
- Nástroj vhodný pre začiatočníkov.
Nástroj vhodný pre začiatočníkov a cenovo dostupný.
- perfrektny hlboký zvuk
špicová akustika za dobrú cenu
- zvuk
- menej kvalitné komponenty
Túto gitaru som kupoval pre kamaráta, ktorý sa chcel začať učiť hrať na gitare. Kupovaná bola pred rokom, za cenu do 100 eur. Odvtedy účel splnila dokonale: na gitare sa hrá ľahko, reaguje veľmi dobre na podnety hudobníka a znie nádherne. Zaujal ma na nej najviac hutný basový tón, ktorý sa krásne šíri a je veľmi príjemný. Gitara sa hodí na akýkoľvek hudobný štýl. Samozrejme, z času na čas je potrebná výmena niektorých komponentov, ale za tú cenu som tento nedostatok oželel, nakoľko kým hrá gitara tak dobre ako táto, oplatí sa do nej investovať a dokúpiť k nej aj kvalitnejšie struny a náhradné diely. Od kúpi tejto gitary na značku Marris nedám dopustiť: lacné nástroje s nádherným zvukom vytvorili u mňa nezmazateľný dojem. Vrele odporúčam.
- zvukovo nádhera
- Hmatník treba vyrovnať a to pri každej jednej čo osm skúšal
Nádherná gitara spekným zvukom , maličke estetické chybičky
velmi dobry pomer kvalita/cena
- Ma vyborny zvuk
Gitaru som dostal ako darcek a je fakt dobra len na hmatnik si musim este zvyknut. Odporucam kupit dobry zvuk a dobre sa na nej hra
- vzhľadom k cene prenádherný zvuk
- kvalitné spracovanie
- nadstaviteľný krk
- dobrá ladiaca mechanika
- tvrdšie struny
- vzhľadom k tvrdším strunám, pri slabšom stlačení tóny vrndžia
- rozladí sa v priebehu troch dní
Túto gitaru rozhodne odporúčam, v danej cenovej kategórii je to to najlepšie, čo môžete kúpiť. Zvuk je krásny, telo pekné, pevné a kvalitne spracované. Nadstaviteľný sklon krku a úzky hmatník zabezpečí čo najväčší komfort pri hraní či už akordov, alebo pri vybrnkávacej technike. Čo ma však zamrzelo boli tvrdšie struny, čo prináša fakt, že človek musí naozaj silnejšie zatlačiť, aby akord hral čisto a bez náznaku tzv. ,,vrndžania´´. Taktiež keď na nej nehrám tri dni, cítim počuteľné rozladenie a zachytí ho aj ladička. Ale stále to gitara v tejto cene najlepšia a v porovnaní s modelmi Ibanez, Epiphone, Pasadena alebo SX má profesionálny zvuk, legendárna značka Fender teda potvrdzuje, že to vie aj s akustickými gitarami. Pokiaľ hľadáte gitaru, s ktorou chcete začať a nechcete ju tak skoro vymeniť za novú, je to najlepšia voľba.
- jednoducha gitara pre zaciatocnika + obal + vyukove dvd
dcera sa chce ucit hrat na gitare a je uplna zaciatocnicka, takze sx dg 1 k mi uplne vyhovuje pre tento ucel,
cena bola priazniva a paci sa mi, ze boli ku gitare doplnky, takze to bol pekny vianocny darcek
- Prislusenstvo
Ide o solidnu gitarku, pred kupou som ju vyskusal a porovnaval v kamennom obchode s inymi aj ovela drahsimi modelmi (napr. Yamaha FG 730S), a za svoju cenu pre mna ako nenarocneho hraca poskytne rovnaky uzitok ako gitara 3x drahsia. Na zahodenie nie je ani pribalene prislusenstvo, najma stojan na gitarku potesi. Co sa tyka hratelnosti urcite nepatri medzi najjednoduchsie hlavne pre zaciatocnikov, ale uz len pre jej jasny zvuk je to dobra volba. Ten ma dostal hned na prve pocutie a vedel som, ze toto je gitara ktoru si urcite kupim.
Dobrýpomer cena kvalita
- Má výborný zvuk,dcéra je sňou maximálne spokojná.
Za dobrú cenu výborný akustický zvuk vrelo odporúčam.
- Krásna farba v skutočnosti.
- Na takú cenovú kategóriu gitary slušný zvuk.
- Púzdro a popruh v cene.
- za tú cenu nič
Na tak malú gitaru výborný zvuk, mám viac veľkých aj drahších gitár doma a porovnával som to a je to veľmi slušné.
Pre dievčatá 10-15.rokov nádherná gitara - omoc lepšie vyzerá v skutočnosti ako na obrázku, je veľmi slušné továrenské spracovanie gitary.
Dievčatá budú vzhľadom gitary unesené a okrem toho neni to len hračka, skutočne to veľmi slušne na takú malú gitaru hrá.
- sestra je uplne unesená z tejto gitary :)
Tento produkt si vybrala moja sestra, pretoze jej bol odporuceny. Uplne sa zamilovala :)
- Výborna pre začiatočníkov ako ja
- Pekný zvuk
- Váha
- Niesu....
Výborna gitara pre začiatočníkov ako ja. Je veľmi ľahká a v peknom prevedení. Je dostatočne pevná a netvaruje sa. Nehrozí žeby sa z hmatníka urobila hokejka ;) :D. Zle je na nej, že nehraje sama :( Pretože ešte veľmi hrať neviem :D.
Dowina DCE222
Pridané: 24. júna 2012
(naposledy upravené 24. júna 2012)
Zakúpený v Hudobné Centrum
- Za dobrú cenu kvalitný výrobok.
Za dobrú cenu kvalitný výrobok.
- naj naj naj gitara
- vyborny zvuk
- pefektny tvar tela
- priemerne siroky hmatnik
- no proste...
- Najlepsia gitaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- nic
Urcite si ju kupte je to vyborna gitaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaa gitara!!!!!!
Zobrazujem 341 - 360 zo 381 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20 Ďalšie »